teisam
teisam
Likte denne fra Jason Becker, som jeg har en kvalifisert gjetning er inspirert av de siste dagene på allheimen (les: OpenAI og deres bruk av en stemme som ligner på Scarlett Johansson sin fra Her, Microsoft sin nye Recall funksjon og en generell forakt for AI (et begrep jeg misliker sterkt, ML er mer passende)). Det var som i gode gamle dager på Twitter. Utrolig slitsomt. «Forbudt» med nyanser. "But it does mean that there are many things that are not safe to share. I don’t think it’s always safe to play Devil’s Advocate or “try out” an argument or even an identity to see how it feels." Det er noe... teisam.net
|
Embed
Progress spinner
odd
odd

@teisam Jeg vet ikke om det direkte er en sykdomstilstand, men innen psykiatrien jobber man med personer som gjerne har litt svart/hvitt tenkning, (gjerne koblet til en tro også), og som med fordel kan ledes mot et mer nyansert bilde. Jeg har selv slitt med dette i dårlige perioder. Det er vel også en del av det kapitalistiske- og, som noen kaller det «christo-fascistiske» verdensbildet, som ofte er bundet sammen, særlig i Junaiten.

|
Embed
Progress spinner
In reply to
teisam
teisam

@odd Jau. Men det er jo også noe sånt de fleste av oss (alle) kan være på en "dårlig" dag. Man ser et skjermskudd eller en overskrift og blir irritert eller sint. Gjort det sjøl, men var det noe Twitter lærte meg var å legge merke til tegnene både hos meg selv og andre.

|
Embed
Progress spinner
odd
odd

@teisam Ja, sant. Det er vanlig i blant.

|
Embed
Progress spinner